SPA &
Wellness

Dobro došli u Vassa SPA:
Vaša oaza mira i relaksacije

Dobro došli u Vassa SPA, našu oazu mira koja čuva tajne savršenog sklada između luksuza i opuštanja. Ovde je svaki detalj osmišljen sa velikom pažnjom osiguravajući iskustvo koje se pamti. Gostima će na raspolaganju biti i Kid's SPA sa bazenom i specijalnim SPA menijem kreiranim posebno za najmlađe goste, kao i SPA meni za tinejdžere.

Vassa SPA

Vassa SPA raspolaže luksuznim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima za opuštanje, finskom, bio i infrared saunom, parnim kupatilom, kao i najsavremenijom teretanom, obezbeđujući celovitno i nezaboravno wellness iskustvo.

Tretmani lica

Unapredite rutinu nege kože tretmanima lica po svojoj meri. Od onih namenjenih bogatoj hidrataciji do revitalizirajućeg tretmana sa vitaminom "C", Vassa SPA nudi široku paletu usluga za intezivnu negu i podmlađivanje kože.

Masaže

Zaokružite svoje putovanje ka opuštanju uz tretmane i masaže pažljivo kreirane od strane naših vrhunskih terapeuta. Bez obzira da li se opredelite za umirujuću švedsku masažu, terapeutsku masažu za oslobađanje od napetosti ili tretmane sa aromatičnim uljima koji će vas osvežiti, sigurni smo da će vam naši tretmani pružiti osećaj potpunog opuštanja i obogatiti vas novom energijom.