Korporativne grupe i događaji

BOR Hotel by Karisma je idealno mesto za organizovanje konferencija, korporativnih događaja i tim bilding aktivnosti. Naš prostor je pažljivo osmišljen kako bi pružio inspirativno okruženje za vaše poslovne potrebe. Sa pažljivo odabranim detaljima i fokusom na besprekoran servis, garantujemo nezaboravno iskustvo za sve učesnike.

Za dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila ili nas pozovite na +381 11 422 3181

KONFERENCIJSKI SADRŽAJI

Uz zadivljujući panoramski pogled sa krova hotela, naš hotel pruža najsavremenije konferencijske sadržaje. Bez obzira organizujete li sastanak odbora, seminar ili tim bilding naša sala je opremljena najmodernijom tehnologijom.

Kapaciteti za sedenje:

Bioskopska postavka: 140 gostiju

U-shape sedenje: 25 gostiju

Banket postavka: 80 gostiju

Kabare postavka: 65 gostiju

Koktel: 200 gostijuKORPORATIVNI DOGAĐAJI

BOR Hotel by Karisma vam omogućava da podignete svoje korporativne događaje na potpuno novi nivo. Bilo da odaberete našu salu na krovu hotela ili neki od restorana, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio nezaboravna iskustva za vaše korporativne događaje.,

Kapaciteti restorana:

PINO restaurant: 84 gosta

KUMO Rooftop Restaurant and Lounge: 30 gostiju

LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge: 14 gostiju

Casa de Vinos: 60 gostiju

Lobby Bar: 50 gostiju

TIM BILDING


Isprobajte dinamične tim bilding aktivnosti u BOR Hotelu by Karisma.

Od uzbudljivih aktivnosti unutar hotela poput uparivanja cigara i viskija, časova miksologije, škole kulinarstva do avanturističkih izleta kao što su ture kvadovima ili planinarenje prelepim Zlatiborom, nudimo raznovrsne aktivnosti koje podstiču timski duh i stvaraju nezaboravne trenutke.

Naš tim vam je na raspolaganju i za organizovanje različitih „igara bez granica“ „survivor nights“ i još mnoštvo tematskih zabavnih sadržaja.

Za dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila ili nas pozovite na +381 11 422 3181