VENČANJA

BOR Hotel by Karisma – Mesto gde vaše venčanje iz snova postaje stvarnost! Pozivamo vas da organizujete venčanje u magičnom prostoru našeg hotela, a mi ćemo se pobrinuti da svaki detalj bude prilagođen vašim željama i očekivanjima. Tu smo da za vas organizujemo i devojačko i momačko veče, od zabavnih tematskih večeri do potpuno opuštajućih spa trenutak

Dok mi brinemo o detaljima, na vama je samo da stvarate uspomene koje ćete pamtiti ceo život.

PROSLAVA VENČANJA


Bilo da je u pitanju intimno venčanje ili velika proslava, naš tim vam je na raspolaganju kako bi osigurao nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste. U okviru ponude možemo da uključimo prostor, smeštaj, posluženje, dekoraciju, foto i video usluge, koordinatora venčanja, transfer, svu neophodnu opremu za muziku i osvetljenje i još mnogo toga.


Devojačko veče

Biće nam zadovoljstvo da organizujemo vaše devojačko veče u BOR Hotelu by Karisma. Naš posvećeni tim organizuje sve vrste tematskih proslava od luksuznih spa tretmana do glamuroznih koktel i plesnih večeri, tematskih zabava. Vaše je da nam se prepustite, a mi ćemo se potruditi da organizujemo jedinstveno i nezaboravno devojačko veče. Stojimo vam na raspolaganju kako bi organizovali nezaboravne trenutke na kojima se kreiraju uspomene i slave prijateljstva.

Momačko veče


Pozivamo sve buduće mladoženje! Organizaciju momačke večeri prepustite profesionalcima. Naš tim eksperata je tu da organizuje večeri uparivanja cigara i pića, tematske večeri uz muziku. Ukoliko želite avanturu u prirodi uz adrenalinsku zabavu nudimo vam veliki izbora različitih aktivnosti i ekskurzija. Neka vaše momačko veče bude nezaboravno!


Na nama je da vašu ideju pretvorimo u stvarnost u BOR Hotelu by Karisma.

Za dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila ili nas pozovite na +381 11 422 3181 za dodatne informacije.