Restorani i barovi

Hrana i piće su neizostavni deo celokupnog iskustva u BOR Hotelu. Zagolicajte nepce uz kuhinju koja će vas odvesti na putovanje širom sveta - od prelepe Italije do najudaljenijih krajeva Azije – prožeto vrhunskim kulinarskim znanjem i umećem i najkvalitetnijim sastojcima. Gurmansko iskustvo uparite sa velikom ponudom kvalitetnih pića: koktela, premium pića, vrhunskih vina, kafa i drugih osvežavajućih napitaka.

PINO Restoran

Doživite kulinarsku fuziju tradicije i inovacije u našem glavnom restoranu. Naš jelovnik, koji predstavlja harmoničan spoj nacionalnih jela sa modernim i internacionalnim klasicima, nudi gastronomsko putovanje koje će zadovoljiti i najzahtevnija nepca. Bilo da ste željni domaćih ili internacionalnih specijaliteta, naš restoran obećava nezaboravno iskustvo i uživanje u srcu Zlatibora.

KUMO Rooftop
Restaurant & Lounge

Najlepše ukuse Azije pronaći ćete u restoranu KUMO. Simfonija tradicionalnih i modernih jela nudi posebno gastronomsko iskustvo, od sušija do bao banova. Uz predivan pogled na Zlatibor i okolinu, uživajte u atmosferi koja odiše elegancijom i prefinjenošću. KUMO je više od restorana - to je putovanje na istok, na najvišem nivou.

Casa de Vinos

Dobro došli u restoran Casa de Vinos, gde je pripremanje hrane umetnost kojoj se posvećuje mnogo pažnje. Naš meni, putovanje kroz najbolje svetske vinske regije, menja se svakih nekoliko meseci, nudeći novu gastronomsku avanturu. Doživite harmoniju ukusa i putovanje oko sveta bez kofera i pasoša - upravo ovde na Zlatiboru.
*Restoran Casa de Vinos nalazi se u okviru BOR kompleksa, izvan zgrade hotela.

Lobby Bar

Dobro došli u naš Lobby Bar. Smešten u srcu hotela, naš Lobby Bar je više od samo mesta za kratak predah – to je istinsko središte dešavanja. I za jutarnju kafu i za večernje opuštanje, Lobby Bar je tu da isprati svako Vaše raspoloženje. Za potpuni ugođaj, tu su i raznovrsni gastronomski užici kojima sigurno nećete odoleti.

LIBERTADOR
Cigar Bar & Lounge

Spoj luksuza i sofisticiranosti – LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge. Zakoračite u svet u kome se vreme usporava, a uživanje zauzima centralno mesto. Naš Cigar Bar & Lounge predstavlja pravi raj za hedoniste koji uživaju u spajanju vrhunskih pića i cigara.